• regal1
  • regal-impex1
  • regal4
  • regal3
  • regal5

Poslovanje

regalsKompanija Regal Impex GH d.o.o. je osnovana 2006. godine.  Dobivši na javnom tenderu Javnog preduzeća Aerdromi Crne Gore koncesiju za organizovanje putničke maloprodaje kroz slobodne carinske prodavnice u okviru odlazećih gate-ova na aerodromima Podgorica i Tivat . Još u samom početku kompanija se uspješno prilagodila promjenama na tržistu i širila je svoje aktivnosti, tako da je postala jedan od ključnih provajdera putničkih maloprodajnih usluga na crnogorskim aerodromima.  

Danas Regal-Impex GH d.o.o zapošljava preko 30 ljudi i obavlja poslove na 225 m2. Sjedište firme je smješteno u Podgorici, dok je prodajno područje rašireno na internacionalnim aerodromima u Podgorici i Tivtu. Takođe smo ekspluzivni snabdijevači free shop-ova u  Luci Bar  ( Barska plovidba ) kao i free shopova na brodu Sveti Stefan I i Sveti Stefan II kao i u luci Kotor od maja 2013.

Brz rast kompanije postignut je vrijednim radom naših zaposlenih, promišljenim izborom brendova i modernog softvera koji omogućava jednostavno, kvalitetno i brzo obavljanje poslova.

Nakon svega, posvetili smo posebnu pažnju društvenoj odgovornosti. U Regal Impex GH, mi ispunjavamo odgovornost u društvenoj sredini u kojoj živimo i radimo, dijelom i kroz donacije, sponzorstva i školarine.

Istorija

2005 -  U decembru su partneri – kompanije Regal GH d.o.o. Ljubljana  i a.d.Indutriaimport-Industriaimpex Podgorica potpisale memorandum o saradnji da uspostave pridruživanje Slovenačko – Crnogorske kompanije objedinjenog imena Regal – Impex GH d.o.o. 

2006 -  U martu kompanija je ušla u registar kompanija privrednog suda u Podgorici. Snabdijevanje duty free shopova na aerodromima Tivat i Podgorica robom započela je otvaranjem novih terminala iz sopstvenog carinskog skladišta koje je smješteno u Podgorici.
                                   
2006 - Prva velika promjena desila se sredinom godine, koja je takođe podsticala transformaciju iz malog u srednji posao, kompanija je potpisala ugovor o ekspluzivnom snabdijevanju free shop-ova u  Luci Bar  ( Barska plovidba ) kao i free shopoava na brodu Sveti Stefan I i Sveti Stefan II. 

2008 – Proširenje i renoviranje Duty Free Shopa u Tivtu sa 75 m2 na 100m2

2009 -  Zbog povećanog obima poslovanja svoje kancelarije  smo izmjestili u poslovnu zgradu Europoint

2009 - Renoviranje DFS Podgorica sa 75m2 na 125m2 koji je sada moderni shop u skladu sa evropskim standardima travel retail.

2012 -   Proširenje skladišnog prostora na aerodromu Tivat

2013 -  Potpisivanje ekspluzivnog ugovora o snabdijevanju DFS u luci Kotor

Misija

upravljanje duty free shop aktivnostima na Aerodromima Crne Gore i drugih povezanih područja
Pružiti klijentima usluge prve klase, širok spektar kvalitetnih proizvoda i šoping svjetske klase
Da budu prepoznati kao jedni od najboljih DFS u regionu


Aktivnosti

Regal Impex GH d.o.o. je trgovačka kompanija koja se bavi maloprodajom. Višegodišnje iskustvo, širok izbor renomiranih robnih marki, posvećenost modi i pažljivost prema našim klijentima omogućava nam brz rast i razvoj. Naši objekti mogu se naći na dva internacionalna aerodroma u Crnoj Gori. Takodje snabdijevamo shopove u lukama Kotor i Bar proizvodima iz našeg asortimana.

Naše osoblje putnicima pruža prvoklasnu uslugu u prijatnom okruženju i raznoliku paletu ekskluzivnih proizvoda.

Regal-Impex GH je postao sinonim među vodećim ponuđačima kozmetike, zato što nudimo veliki broj prepoznatih marki kao sto su Dior, Chanel, Lancome, Estee Lauder, Clinique, CK, Hugo Boss, YSL, Kenzo, D&G, Givenchy, Guerlain, Gucci i mnoge druge.

Pored kozmetike nudimo i širok izbor tekstilnih materijala, modnih detalja, igračaka, alkohola, hrane, cigareta i duvana. Takođe, u našim objektima imamo široku ponudu nacionalnih artikala i suvenira.

Posvećenost našim klijentima je put za konstantno osvježavanje i proširivanje naše ponude.