• regal1
  • regal-impex1
  • regal4
  • regal3
  • regal5

GebrHeinemannKompanija Gebr. Heinemann je osnovana 1879. godine kao snabdjevač brodova. Danas je to moderna, svjetska trgovačka kuća koja na međunarodnom tržištu pruža profesionalne usluge iz oblasti distribucije, prodaje i logistike.

Kompanijom upravlja Heinemann porodica, na čelu sa Gunnarom i Klausom Heinemannom. Gebr. Heinemann grupa ima preko 5.500 zaposlenih za čiju dobrobit brinu vlasnici lično.

1969. godine Gebr. Heinemann je otvorio svoj prvi Duty-free šop, a 1999. je uspostavljen Travel Value brend. Danas, Heinemann rukovodi sa oko 230 Travel Value/Duty-free šopova na 59 internacionalnih aerodroma u 27 država.

 


 

regal-ghKompanija Regal GH je osnovana 1997. godine sa ciljem snabdijevanja duty-free šopova na graničnim prelazima u Sloveniji. Od samog početka kompanija se uspješno prilagođavala tržišnim promjenama, proširivala svoje aktivnosti i tako postala ključni provajder duty-free usluga na graničnim prelazima u Sloveniji.

Danas, Regal GH zapošljava preko 100 ljudi. Sjedište kompanije kao i skladište je locirano u Ljubljani, dok se prodajne aktivnosti obavljaju na graničnim prelazima sa Hrvatskom i Austrijom i na međunarodnim aerodromima u Ljubljani, Mariboru i Portorožu.

 

 


 

 

industriaimpexKompanija Industriaimport - industriaimpex je osnovana 1955 godine. Sjedište kompanije je u Podgorici.

Firma se  bavi  nespecijalizovanom trgovinom na veliko.  

Od samog početka firma se prilagođavala tržisnim promjenama i proširivala svoje aktivnosti. Danas je ovo uspješna i moderna kompanija sa oko 30 zaposlenih.