Duty-free shop Podgorica

Duty-free shop Podgorica se nalazi na međunarodnom aerodromu u Golubovcima u Podgorici. Smješten je u odlazećem gate-u aerodroma, nakon prolaska pasoške kontrole. Cjelokupna infrastruktura šopa stvara ambijent za potpuno savremenu i komfornu uslugu kupaca. 2006. godine shop se prostirao na površini od 75 m2, a nakon renoviranja 2008. godine je povećan na 125 m2.

U našem šopu putnici na međunarodnim letovima mogu koristiti prednosti kupovine proizvoda oslobođenih carine i poreza, po povoljnim cijenama. U ponudi se nalazi izbor gotovo svih svjetski poznatih parfimerijskih brendova, konditorskih proizvoda, alkoholnih pića, cigareta i cigara kao i proizvodi renomiranih domaćih proizvođača. DFS Podgorica je otvoren 7 dana u nedjelji i putnicima stoji na raspolaganju od prvog do posljednjeg leta u odlasku.

 

Duty-free shop Tivat

Duty-free shop Tivat je smješten na međunarodnom aerodromu u Tivtu i nalazi se odlaznom gate-u  aerodroma, odmah nakon prolaska pasoške kontrole.
2007. godine površina šopa je iznosila 75 m2, a sada se, nakon renoviranja 2008., šop prostire na 98,5 m2.

Dfs Tivat putnicima na međunarodnim letovima omogućava korišćenje prednosti kupovine proizvoda oslobođenih carine i poreza, po povoljnim cijenama. U ponudi se nalazi izbor gotovo svih svjetski poznatih parfimerijskih brendova, konditorskih proizvoda, alkoholnih pića, cigareta i cigara kao i proizvodi renomiranih domaćih proizvođača.

DFS Tivat je otvoren 7 dana u nedjelji i putnicima stoji na raspolaganju od prvog do posljednjeg leta u odlasku.